Konsortium Hj Mohd Norsah

Bertempat di Rengit, Batu Pahat Johor, kompleks ini merupakan gabungan tiga syarikat di bawah kendalian Hj Mohd Norsah bin Abdullah. Beroperasi bermula pukul 9 pagi sehingga 6 petang ditutup Sabtu. Menyediakan pelbagai perkhidmatan seperti baharui insurans, cukai kenderaan, bayar saman, perniagaan kenderaan, kontrak dan sebagainya. Ditubuhkan pada 2004 hingga kini dikenali oleh penduduk setempat sebagai syarikat automobil bumiputera.

Pengarah

Hj Mohd Norsah B. Hj Abdullah.

(Merupakah pengarah kepada empat syarikat utamanya)

Kakitangan JNJ

  • Norhikmah
  • Zainal Abidin
  • Aminuddin
  • Ummi Atifah
  • Nurul Azilawati
  • Nurul Arifah

Pakar Servis

  • Shaiful Yazam

JNJ Automobil

No pendaftaran (659230-M) Syarikat menjual kereta dan motorsikal baru atau terpakai. Bertanggungjawab menguruskan insuran kenderaan dan permohonan pinjaman belian kenderaan dari bank tempatan. JNJ Automobil memberikan perkhidmatan yang lengkap serta staf pengurusan yang beretika dan peramah. Ditubuhkan pada tahun 2004 hingga kini dikenali oleh penduduk setempat sebagai syarikat automobil bumiputera. Lawati kompleks kami untuk melihat galeri motor dan bengkel kenderaan.

Sepakat Arah

No pendaftaran (210132-H) Sebuah agensi perlancongan dan pengangkutan yang berdaftar semenjak tahun 2000. Perkhidmatan yang ditawarkan adalah menguruskan percutian pelanggan sekeluarga mahupun individu untuk bercuti dalam dan luar negara. Kemudahan bas-bas, pemandu pelancong dan banyak lagi. Agensi ini ditubuhkan pada tahun 2000 dan merupakan syarikat yang berlesen kepada Kementerian Pelancongan Malaysia. Sehingga kini, sebanyak 59 buah bas Sepakat Arah ditempatkan di UTM Skudai, sebagai pengangkutan awam penghuni UTM selama lebih 20 tahun.

Coyo Pantas Enterprise

No pendaftaran (JM0221034-P) Merupakan syarikat insurans yang mengendalikan Insurans Kurnia, P&O, Takaful Malaysia, Uni Asia dan MMIP. Pengiktirafan tertinggi Coyo Pantas adalah anugerah Gold Producer dari Kurnia Insurans dan anugerah Agensi Insurans Cemerlang P&O.

Coyo Pantas merupakan ejen BSN berdaftar, segala bayaran semua bil utiliti boleh dibuat di kompleks kami, termasuk pindahan wang, tambah nilai telefon dan pembayaran astro. Coyo pantas juga membuat pengendalian insurans untuk kerja-kerja kontraktor, di samping menyediakan khidmat kontraktor seperti pemasangan paip, mengecat, membuat jalan, pembinaan, elektrik dan sebagainya.

Coyo Pantas menyediakan perkhidmatan menerusi MYEG, untuk pelbagai urusan, cepat, mudah dan pantas. Urusan JPJ juga boleh dilakukan, seperti menukar nama pemilik, Puspakom, Lesen memandu, GDL/PSV, dan segala urusan berkaitan JPJ, boleh diuruskan.

Insurans kenderaan perdagangan seperti lori, treler dan segala urusan berkaitan boleh dibuat di kompleks kami. Coyo Pantas juga menyediakan khidmat kerja-kerja kontraktor. Kami menyediakan kontraktor untuk pembinaan, pembaikian, paip, elektrik, bekalan bahan-bahan masakan mentah, perladangan, ternakan, dan sebagainya, boleh dirunding.

Jika ada sebarang pertanyaan, anda boleh terus hubungi kami di talian

HOTLINE: 013-7708626